Creioanele colorate ErichKrause inspiră creativitate

Creioanele colorate sunt cel mai popular instrument de desen. Creioanele sunt ușor și plăcute de lucrat, sunt convenabile să le luați cu dvs. pe drum sau în aer liber. Bogăția culorilor și capacitatea de a amesteca nuanțele vă permit să creați picturi de orice complexitate, doar o foaie de hârtie și inspirație sunt suficiente pentru aceasta.

La desenarea cu creioane, unul dintre punctele importante este forța de presiune pe plumb: cu o presiune puternică, cursele sunt mai expresive și mai strălucitoare, cu una slabă – mai ușoară. De aceea, calitatea plumbului ocupă poziția importanta în această chestiune. Plumbul unui creion de calitate trebuie să fie atât puternic, cât și moale, astfel încât să nu se rupă atunci când este apăsat puternic și, în același timp, să lase un semn vizibil de culoare chiar și cu o presiune slabă.Plumbul noii serii de creioane colorate ErichKrause® este realizat din pigmenți strălucitori și are un nivel optim de moale, care asigură o mișcare lină a creionului pe hârtie, ceea ce face procesul de desen confortabil și ușor. Culorile sunt bogate, se potrivesc perfect pe hârtie. În timpul desenului, plumbul nu se rupe, nu se sfărâmă sau nu zgârie suprafața. Cu creioanele colorate ErichKrause®, puteți crea cu ușurință orice combinație de diferite nuanțe.
Când desenați cu creioane, ar trebui să acordați atenție direcției cursei și unghiului de înclinare a cablului față de suprafața hârtiei. Grosimea și textura liniei depind de aceasta, ceea ce este foarte important pentru a face imaginea realistă. Pentru a face acest lucru, creionul ar trebui să se potrivească confortabil în mâna ta. Forma creionului este de obicei responsabilă de acest lucru: cu cât este mai confortabilă, cu atât mâna obosește mai puțin. Acest parametru este întotdeauna individual, prin urmare creioanele colorate ErichKrause® sunt disponibile în două formate: hexagonale și triunghiulare. Datorită prezenței marginilor, creioanele hexagonale nu alunecă în mână și păstrează capacitatea de a se roti cu ușurință în jurul axei lor. Forma triunghiulară este mai corectă din punct de vedere al fiziologiei și permite degetelor să fie într-o poziție naturală și, prin urmare, mai confortabilă la desen. Calitatea plumbului creioanelor colorate ErichKrause® este la fel de ridicată în ambele modificări, astfel încât fiecare artist alege pe cel care i se potrivește cel mai bine.
Când vopsiți cu vopsele, culorile pot fi mai întâi amestecate pe o paletă și abia apoi nuanța rezultată poate fi aplicată pe hârtie. Este diferit cu creioanele colorate. Trebuie să amestecați și să umbriți culorile chiar în imagine. Pentru a crea tablouri cu drepturi depline, artiști începători, destul de des, culori „pure” care sunt deja în set. Sortimentul Erich Krause are o gamă largă de seturi de la 6 la 24 de culori, potrivite atât pentru amatori, cât și pentru artiști profesioniști.
Pe măsură ce abilitățile de desen se dezvoltă, vine înțelegerea faptului că lumea din jur are un milion de culori și nuanțe și, pentru a le transmite într-un desen, este necesar să amestecați culorile. Artiștii profesioniști acționează ca experți și își dau recomandările, care sunt ghidați de specialiștii lui Erich Krause în producția de creioane colorate. De aceea, ErichKrause® conduce funcționează bine între ele și se amestecă ușor.

Posted in NOUTATI and tagged .