Evidențiat ușor – noi culori pastelate ale textmarkerului Job

The new highlighters Job Pastel are available in six refreshing colours.Textmarkerul Job Pastel în cele 6 culori dulci de înghețată.

The highlighter Job Pastel in the 6 sweet ice cream colours.The soft, new pastel shades of the Job highlighter also look good in the office.The highlighter Job in the delicate pastel colours peach and rosé.With the new pastel colours of the highlighter Job, notes can be highlighted in a particularly soft way.Schneider now offers a new highlight for bullet-journaling and pastel colour fans: the popular and award-winning highlighter Job is now available in six soft new pastel colours.
Schneider oferă acum un nou punct de atracție pentru fanii jurnalelor de gloanțe și a culorilor pastel: popularul și premiatul marcator Job este acum disponibil în șase noi culori pastelate.

Așa-numitele culori de înghețată în combinație cu o scriere de mână izbitoare cu stilou, roller sau pix poate avea un efect strălucitor, iar cuvintele evidențiate cu nuanțe pastelate sunt cu adevărat răcoritoare. La fel ca în cazul culorilor neon, Schneider oferă strălucirea obișnuită a culorilor familiei Job cu noile culori pastelate. Nu numai că strălucirea culorii este excelentă, ci și designul întregului stilou, întrucât marcatorul a câștigat deja Red Dot și IF Design Award pentru forma sa. Noile marcatoare sunt disponibile în culorile turcoaz, mentă, vanilie, piersică, liliac și roz.

Schneider este deosebit de mândru de aceste noi culori. Nu numai pentru că sunt înviorător de moi și extind gama de culori ajungând la fani și mai creativi, ci și pentru că producătorul dezvoltă și produce culorile singur. Din februarie Schneider are propriul laborator de cerneală, inclusiv producția de cerneală. De acum înainte, atât culorile luminoase de neon, cât și noile culori moi sunt produse de Schneider.

Toate cernelurile din familia Job respectă standardul de jucărie EN 713, culorile sunt, de asemenea, strălucitoare și rezistente la lumină și funcționează pe hârtie normală, pentru copiere și fax. Marcatoarele marcează cu un vârf de daltă în două lățimi de linie de 1 și 5 mm. Marcatoarele sunt disponibile pe afișaj și într-un portofel cu patru sau șase markere.

Deci, pentru cei care consideră că portocaliul neon este prea strident, alegeți varianta subtilă de piersică sau vanilie și adăugați evidențe delicate la agenda dvs.

Posted in NOUTATI and tagged .