Genți de cumpărături ErichKrause – pentru cumpărături și nu numai


Erich Krause prezintă noi genți de cumpărături în 50 de modele diferite, de la luminoase și extravagante la laconice și discrete. Modelele sunt prezentate în două volume: 10 și 14 litri, în timp ce gențile de 14 litri sunt echipate cu fermoare fiabile, iar cele de 10 litri au dimensiuni ultra-compacte atunci când sunt pliate, ceea ce vă permite să le luați cu dvs. chiar și într-o geantă mică sau într-un buzunar pentru haine.

Cumpărătorii cu stil au devenit trendul sezonului, perfect pentru cumpărături sau plimbări prin oraș. Motivul popularității imense a acestor genți este combinația dintre practic, comoditate și aspect atractiv. Datorită eforturilor de designeri, pungi au devenit accesorii de moda, care poate fi un plus elegant pentru garderoba ta de zi cu zi, deoarece acestea merg bine cu o varietate de stiluri: blugi, sport, rochii romantice, beachwear si fuste feminine.
Pungile pentru cumpărături ErichKrause® sunt foarte spațioase. 10 și 14 litri, în funcție de model, acesta este un volum foarte serios. După cum au arătat testele, o astfel de capacitate este suficientă în marea majoritate a cazurilor, nu numai în timpul cumpărăturilor, ci și atunci când mergem la un picnic sau la plajă, mergem cu copii mici, vizităm un centru de fitness și chiar la locul de muncă, când aceste accesorii erau folosite pentru transportul laptopurilor. și documente.

Datorită croitoriei de înaltă calitate și fixării întărite a mânerelor cu cusături suplimentare, gențile sunt capabile să reziste la o greutate mare. Cumpărătorii sunt echipați cu două curele largi confortabile de umăr de lungime optimă pentru transportul pe umăr sau în mână.

Posted in NOUTATI and tagged .