Noua formulă a plastilinei clasice ErichKrause

Compania Erich Krause anunță lansarea unei noi linii a plastilinei clasice ErichKrause®, care include o gamă largă de seturi cu diferite numere de culori și forme de bare.

Noua formulă unică a plastilinei clasice ErichKrause® oferă plastilină bună și toate proprietățile necesare atunci când lucrați cu plastilină, ceea ce o face cea mai bună alegere pentru ghiozdanele școlare.
Plastilina de moale medie, după cum reiese din marcajul de pe ambalaj, se înmoaie ușor. Forma specială a barei de plastilină vă permite să o înmuiați rapid în mâini fără încălzire suplimentară, asigurând o flexibilitate optimă. În același timp, ambarcațiunea își păstrează forma mult timp, nu se sfărâmă sau se răspândește. În timpul modelării, plastilina nu se lipeste de mâini și nu lasă pete grase.


Alături de clasica paletă de culori folosită în noile seturi de plastilină, Erich Krause anunță o nouă ofertă unică pe piață – setul clasic de plastilină în culori pastelate. Acest set conține culori și nuanțe delicate: lavandă, mentă, albastru deschis, roz pal, piersică, vanilie, precum și 2 bare de plastilină albă. Paleta de culori originală le va permite tinerilor sculptori să sublinieze individualitatea lucrărilor creative și să extindă gama paletei utilizate

Posted in NOUTATI and tagged .