Schneider a câștigat Premiul Promotional Gift 2021Schneider a câștigat Premiul Promotional Gift 202

Schneider ballpoint pen Reco won the Promotional Gift Award 2021.

Încă o dată a reușit! Pixul Schneider Reco este un interpret popular și a reușit din nou să convingă un juriu de meritele sale. De data aceasta a fost juriul Premiului cadou promoțional. Premiul Promotional Gift este unul dintre cele mai prestigioase premii europene pentru produsele promoționale. Printre 164 de produse trimise de 130 de companii, pixul Reco a obținut puncte prin designul său inovator, suprafața elegantă mată și strălucitoare și spectrul de culori divers. Un alt punct culminant: Reco este primul pix care a primit cea mai cunoscută etichetă de mediu din lume, „Blue Angel”.
Schneider este deosebit de mândru de acest lucru, deoarece reglementările Blue Angel reprezintă o provocare specială pentru pixuri. Pixul retractabil Reco este fabricat într-o manieră ecologică și prietenoasă cu resursele la șantierul de producție Schneider certificat EMAS din sudul Germaniei. Carcasa sa este fabricată din 92% material reciclat. Proporția materialului reciclat a fost confirmată de un institut de testare independent. Sursa materiilor prime și, astfel, utilizarea 100% a materialului reciclat post-consum a fost verificată și de compania europeană de certificare EuCertPlast.
Nu doar corpusul pixului este realizat din plastic reciclat, ci și reumplerea. Reumplerea de mare capacitate Eco 725 M înlocuibilă oferă o experiență de scriere plăcută, ușoară și plină, și lasă o impresie curată de scriere de mână. Vârful său din oțel inoxidabil rezistent la uzură asigură o durată lungă de viață. Cerneala este documentată conform ISO 12757-2 și este disponibilă în culorile de albastru și negru.

Funcția specială pentru agenții de publicitate: pentru un mesaj publicitar conștient de mediu, Schneider poate oferi acum finisaje compatibile cu Blue Angel folosind tampografia. În acest scop, stiloul cu bile oferă zone de imprimare generoase în șapte poziții diferite. Există, de asemenea, o gamă de două tipuri diferite de clipuri: un clip neted imprimabil și o variantă canelată.

Stilou caligrafic Callissima permite scrierea de mână interesantă și frumoasă.

Calligraphy fountain pen Callissima enables exciting and beautiful handwriting.
Comunicarea de astăzi se caracterizează prin e-mailuri, mesaje WhatsApp și postări scurte. Între timp, mesajele scrise de mână au fost parțial uitate. Cu toate acestea, stilul personal de scriere a textelor și mesajelor scrise de mână exprimă personalitate și afecțiune și este asociat cu creativitatea și pasiunea. Lucruri care de multe ori sunt scurte în era digitală și care sunt dificil de exprimat – și asta în ciuda faptului că individualismul joacă, de asemenea, un rol important pe internet. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că, odată cu creșterea digitalizării, s-a dezvoltat o tendință alternativă în același timp. Această tendință este o mișcare în care arta scrisului recâștigă, de asemenea, mai multă atenție.

La urma urmei, este un fapt că oamenii care scriu de mână sunt mult mai conștienți atunci când pun gândurile pe hârtie și petrec mai mult timp: timp pentru persoana care va citi textul, timp pentru a găsi cuvintele potrivite și timp pentru a desena în mod conștient fiecare scrisoare.Calligraphy pen Callissima is ideal for each special season.
Pentru a satisface aceste nevoi, Schneider a dezvoltat stiloul caligrafic Callissima, care corespunde acestei mișcări minimaliste și conștiente în ceea ce privește designul. În același timp, stiloul de caligrafie Callissima permite scrierea de mână interesantă și frumoasă, care stimulează nu numai creierul și abilitățile motorii, ci și dezvoltarea ideilor și a creativității. Caligrafia din greacă se traduce ca arta scrisului frumos.
Callissima, stiloul stilat și drept, face ușor să scrieți frumos. Stiloul de caligrafie Callissima este rafinat cu o suprafață metalică moale și sclipitoare și este disponibil în două culori pastelate ale corpului (menta și cais). Clema metalică strălucitoare, de înaltă calitate și corpul subtire conferă stiloului un design deosebit de elegant. Este potrivit atât pentru dreapta, cât și pentru stângaci. Corpul subțire și mânerul ergonomic susțin scrierea precisă și fac stiloul caligrafic confortabil de ținut.
Sunt trei lățimi de linie diferite (1,1 mm, 1,5 mm, 1,8 mm), care pot fi schimbate după bunul plac în funcție de dispoziție și de nevoie. Pe lângă stiloul de caligrafie, Schneider a dezvoltat primele cerneluri pastelate pentru stilouri și role de cartuș. care poate fi schimbat după bunul plac în funcție de dispoziție și nevoie.
Pentru iubitorii metodei tradiționale de conversie, culorile pastelate sunt disponibile într-un flacon de sticlă destul de reînchis sau ca cartușe de cerneală. Selecția lățimilor și culorilor liniei oferă posibilitatea unei varietăți de modele și aplicații și invită utilizatorul să dea frâu liber creativității sale. Cu Callissima, textelor scrise de mână li se oferă o notă foarte individuală și toată lumea își poate evidenția stilul personal de scriere. Callissima este deosebit de potrivit pentru invitații și carduri pentru ocazii festive, precum și pentru intrări în jurnal sau scrieri de mână frumoase în caietul de exerciții de la școală. Chiar și atunci când scrie scrisori și felicitări, toată lumea își poate redescoperi și dezvolta stilul personal în lumea caligrafiei.Fountain pen Calissima is available as a single pen or in a high-quality set.

Paint-It – noul marker acrilic de la Schneider

High-quality products tailored to meet the needs of all makers- the new Schneider Paint-It 310.Vremuri ca acestea aduc la lumină lucruri neobișnuite și incitante: De exemplu, talentele ascunse.
Ne deconectăm, reflectăm și contemplăm – și dorim să ne degajăm sentimentele. Toată lumea face acest lucru într-un mod individual – dar un lucru este sigur: există un adevărat creator în fiecare dintre noi.
Și un creator nu poate și nu trebuie constrâns. Ar trebui să îi acordați timp și spațiu – eliberați-l.
Schneider oferă tuturor „CREATORILOR” produsele potrivite – produse durabile, de înaltă calitate, adaptate pentru a le satisface nevoile. Cu noul Makers ’Line,  Schneider se poziționează ca un brand în sectorul creativ.

Partenerul nostru de competență îndelungat Molotow ™ – brandul de cult din scena urbană – asistă ca sprijin în acest domeniu. Atât în ​​dezvoltarea produselor, cât și în marketing, Schneider se bazează pe expertiza brandului popular. Prima dezvoltare comună a produsului, Molotow ™ Blackliner, a celebrat deja un mare succes și confirmă parteneriatul extrem de reușit. Acum, markerul acrilic este gata pentru toți cei care doresc să lucreze creativ și au dorința de a se exprima și de a crea ceva.

Markerul acrilic Paint-It 310 (2 mm), 320 (4 mm), 330 (15 mm) este instrumentul ideal pentru orice proiect creativ – interior și exterior. Este foarte opac, se usucă rapid și oferă o strălucire ridicată a culorilor pentru lucrări expresive. Sunt disponibile 18 culori. Cerneala optimizată este potrivită pentru aproape orice suprafață: lemn, metal, hârtie, carton, piatră etc. Sigilarea rezultatului cu un lac transparent face ca apoi cerneala să reziste chiar și la cele mai dificile condiții meteorologice.

Cerneala este controlată de o supapă și, prin urmare, poate fi aplicată într-un mod deosebit de uniform. Agitați marcatorul – scoateți capacul și activați-l împingând (pompând) vârful de scriere pe o suprafață solidă.
De asemenea, bun: cernelurile sunt pe bază de apă și aproape inodor. Acest lucru face ca lucrul cu markerul să fie mai plăcut, mai ales în interior.

Genți de cumpărături ErichKrause – pentru cumpărături și nu numai


Erich Krause prezintă noi genți de cumpărături în 50 de modele diferite, de la luminoase și extravagante la laconice și discrete. Modelele sunt prezentate în două volume: 10 și 14 litri, în timp ce gențile de 14 litri sunt echipate cu fermoare fiabile, iar cele de 10 litri au dimensiuni ultra-compacte atunci când sunt pliate, ceea ce vă permite să le luați cu dvs. chiar și într-o geantă mică sau într-un buzunar pentru haine.Continue reading

Șorțuri și căptușeală textilă pentru creativitate ErichKrause

Cursurile de desen, modelare și aplicație sunt necesare pentru dezvoltarea armonioasă a fiecărui copil, dar adesea tinerii artiști, duși departe, se străduiesc să păteze totul în jur. Căptușelile de masă ErichKrause® și sorturile cu maneci vor ajuta părinții să se mențină curați și să elimine bătăile de cap inutile, lăsând doar o impresie pozitivă a procesului creativContinue reading