Paint-It – noul marker acrilic de la Schneider

High-quality products tailored to meet the needs of all makers- the new Schneider Paint-It 310.Vremuri ca acestea aduc la lumină lucruri neobișnuite și incitante: De exemplu, talentele ascunse.
Ne deconectăm, reflectăm și contemplăm – și dorim să ne degajăm sentimentele. Toată lumea face acest lucru într-un mod individual – dar un lucru este sigur: există un adevărat creator în fiecare dintre noi.
Și un creator nu poate și nu trebuie constrâns. Ar trebui să îi acordați timp și spațiu – eliberați-l.
Schneider oferă tuturor „CREATORILOR” produsele potrivite – produse durabile, de înaltă calitate, adaptate pentru a le satisface nevoile. Cu noul Makers ’Line,  Schneider se poziționează ca un brand în sectorul creativ.

Partenerul nostru de competență îndelungat Molotow ™ – brandul de cult din scena urbană – asistă ca sprijin în acest domeniu. Atât în ​​dezvoltarea produselor, cât și în marketing, Schneider se bazează pe expertiza brandului popular. Prima dezvoltare comună a produsului, Molotow ™ Blackliner, a celebrat deja un mare succes și confirmă parteneriatul extrem de reușit. Acum, markerul acrilic este gata pentru toți cei care doresc să lucreze creativ și au dorința de a se exprima și de a crea ceva.

Markerul acrilic Paint-It 310 (2 mm), 320 (4 mm), 330 (15 mm) este instrumentul ideal pentru orice proiect creativ – interior și exterior. Este foarte opac, se usucă rapid și oferă o strălucire ridicată a culorilor pentru lucrări expresive. Sunt disponibile 18 culori. Cerneala optimizată este potrivită pentru aproape orice suprafață: lemn, metal, hârtie, carton, piatră etc. Sigilarea rezultatului cu un lac transparent face ca apoi cerneala să reziste chiar și la cele mai dificile condiții meteorologice.

Cerneala este controlată de o supapă și, prin urmare, poate fi aplicată într-un mod deosebit de uniform. Agitați marcatorul – scoateți capacul și activați-l împingând (pompând) vârful de scriere pe o suprafață solidă.
De asemenea, bun: cernelurile sunt pe bază de apă și aproape inodor. Acest lucru face ca lucrul cu markerul să fie mai plăcut, mai ales în interior.

Posted in NOUTATI.