Perlată, catifelată și pastelată – guașă nouă de la Erich Krause

Erich Krause anunță începutul vânzărilor de noi serii de vopsele cu guașă cu palete de culori unice, strălucire sidefată, suprafață catifelată mată și nuanțe pastelate.

ErichKrause® Pearl

Guașa ErichKrause® Pearl oferă o experiență complet nouă a percepției culorii, atunci când lumina, care cade pe suprafața desenului, scânteiește, reflectă și se refractează, creând efectul unei străluciri irizate. Această guașă se va potrivi cu gustul autorilor care ar dori să aducă puțină iluzie magică în opera lor de artă și, de asemenea, perfectă pentru decorarea elementelor individuale atunci când creează meserii și desene. Din timpuri imemoriale, sideful a fost folosit pentru a face bijuterii. Astăzi este una dintre cele mai importante tendințe în rândul bijutierilor și designerilor, care folosesc tot mai mult nuanțe perlate în colecțiile moderne de îmbrăcăminte și bijuterii. Se crede că sideful aduce fericire.

 

ErichKrause® Pastel

Vopselele de guașă pastelate ErichKrause® în nuanțe pastelate delicate sunt un adevărat succes pentru sezonul 2020. Culorile pastelate sunt utilizate pe scară largă în look-uri la modă, în design interior și arhitectură, în proiectarea materialelor tipărite (cărți, reviste) și chiar și la crearea de noi gadget-uri, accesorii moderne, web – site-uri și obiecte ale realității virtuale. Pastelul atrage prin nobilitate și puritate de culoare, se distinge prin subtilitate și grație, sonoritatea sa unică a culorilor, care creează nu doar o dispoziție, ci propria lume specială, atractivă și vrăjitoare. Este ușor să descrie magia zorilor soarelui cu culori pastelate, pentru a transmite semitone delicate pe hârtie.

Posted in NOUTATI and tagged .