Pixul Reco este primul pix premiat cu eticheta ecologică Blue Angel

Ballpoint pen Reco ist the first ballpoint pen awarded with the eco label Blue Angel.Pixul Reco este primul pix premiat cu eticheta ecologică Blue Angel.

Reco, which has a body made of 92% recycled material is the first ballpoint pen to receive the Blue AngelSchneider is particularly proud, because the Blue Angel regulations pose a special challenge for ballpoint pensNow it is official: Schneider has received the Blue Angel again! The modern and dynamic design makes Reco a real highlight on every desk.“Reco” is the name of the new refillable retractable ballpoint pen, which has a body made of 92% recycled material.The ballpoint pen Reco is available in three different barrel colours: white, black and dark blue.Ballpoint pen Reco stands out for its writing quality, ensuring a clean handwriting through the pleasantly light and constant ink flow.
Acum este oficial: Schneider a primit din nou Blue Angel. Pentru prima dată, un stilou a reușit să fie premiat cu eticheta ecologică Blue Angel. Schneider este deosebit de mândru de acest lucru, deoarece reglementările Blue Angel reprezintă o provocare specială pentru stilouri.

„Reco” este numele noului stilou retractabil reîncărcabil, care are un corp realizat din 92% material reciclat. Pentru a satisface cerințele ridicate ale Blue Angel, Schneider a dezvoltat o nouă pastă de cerneală.

Reco este disponibil în trei culori diferite: alb, negru și albastru închis. Designul modern și dinamic îl face un adevărat punct culminant cu suprafața sa din satin mat. Reco este fabricat în sudul Germaniei, în conformitate cu criteriile Blue Angel, într-un mod ecologic și economisitor de resurse. Proporția de material reciclat a fost confirmată de un organism de certificare independent. Sursa materiei prime și, prin urmare, utilizarea în proporție de 100% a materialelor de reciclare post-consum, au fost verificate de compania europeană de certificare EuCertPlast. „Obiectivul de bază al EuCertPlast este încurajarea unui proces de reciclare a materialelor plastice ecologic prin standardizarea acestuia. Accentul special al schemei este pe trasabilitatea materialelor plastice în lanțul de aprovizionare, pe tot parcursul procesului de reciclare și calitatea conținutului reciclat în produsul final .. „(Sursa: https://www.eucertplast.eu/; 23.01 .2020)
Clema stabilă, întărită cu fibre și rezistentă la rupere completează aspectul dinamic și este proiectată pentru o durată lungă de viață. Reco este echipat cu reumplere de mare capacitate Eco 725 în lățimea liniei M și poate fi reumplută ori de câte ori doriți. Reumplerea este disponibilă în culorile de scris negru sau albastru. Culoarea cernelii poate fi ușor recunoscută prin apăsarea butonului stiloului. În plus, cerneala reumplerii Eco 725 este de neșters în conformitate cu ISO 12757-2. Schneider folosește, de asemenea, plastic reciclat pentru tubul de reumplere. Eco 725 este potrivit ca o reumplere pentru Reco, precum și pentru multe alte instrumente de scris în format G2 și este prima reumplere din lume realizată din material reciclat.

În plus față de proprietățile sale durabile, Reco se remarcă și prin calitatea scrisului, asigurând o scriere de mână curată prin fluxul de cerneală plăcut ușor și constant.

Blue Angel este cea mai veche și mai cunoscută etichetă ecologică din Germania și se bucură de cea mai mare acceptare în rândul autorităților publice, al factorilor de decizie comercială și al consumatorilor privați. De mai bine de 40 de ani a servit drept orientare pentru achiziții durabile și garantează că produsele îndeplinesc standarde înalte de caracteristici de mediu, de sănătate și de performanță. Agenția Federală de Mediu a dezvoltat cerințele și criteriile adecvate pentru diferite grupe de produse. Acestea iau întotdeauna în considerare întregul ciclu de viață al produselor.

Criteriile pentru instrumentele de scriere au fost publicate în ianuarie 2016. Schneider a fost prima companie care a îndeplinit cerințele pentru Blue Angel pentru instrumentele de scriere. S-a realizat apoi cu o minge de rulare reumplibilă numită „Breeze” din material reciclat. Au urmat linii de finisare, pixuri cu fibre și elemente de evidențiere „Link-It” și „Line-Up”. Fiind o marcă renumită pentru stilouri și reumplere, compania este acum deosebit de mândră că primul stilou care a primit premiul Blue Angel a fost realizat și de Schneider. Din opt instrumente de scris premiate cu Blue Angel, șapte modele sunt de la Schneider

Posted in NOUTATI and tagged .