Pixul Shneider Take 4 Promo -Soluția perfectă 4 în 1

The new multitasking talent Take 4 Promo is available in white, black or blue, each with a coloured intermediate piece.
Noul pix Take 4 Promo este disponibil în alb, negru sau albastru, fiecare cu o piesă intermediară colorată. Take 4 Promo este o versiune durabilă pentru planificare, organizare și structurare și pentru expresie creativă – totul este posibil cu noul stilou cu bile multicolor. (Vezi aici în videoclip)

Cererea pentru un stilou durabil cu patru culori pe piață a devenit din ce în ce mai puternică. Prin urmare, Schneider a lucrat la soluția perfectă: un model care convinge cu o calitate ridicată a scrierii, durabilitate și un design atractiv. Noul Take 4 Promo de la Schneider a reușit să îndeplinească toate aceste cerințe.

Take 4 este echipat cu o reumplere neagră, roșie, albastră și verde (a se vedea în videoclip), iar toate cele patru culori de scriere sunt documentate conform ISO 12757-2. Cu ajutorul butoanelor colorate de la capătul stiloului, puteți comuta ușor și rapid între culori, păstrând în același timp o imagine de ansamblu asupra tuturor. Take 4 nu este doar un ajutor organizatoric în viața de zi cu zi, ci convinge și cu experiența sa de scriere extraordinar de netedă și plană, grație tehnologiei Viscoglide®.

Un alt punct de atracție:

Corpul pixului Take 4 este fabricat într-un mod ecologic și economisind resursele și este fabricat din 92% plastic reciclat post-consum. Procentul de material reciclat a fost confirmat de un institut de certificare independent. Sursa materiei prime și, prin urmare, utilizarea 100% a reciclării post-consum, au fost confirmate și de compania europeană de certificare EuCertPlast. „Obiectivul de bază al EuCertPlast este încurajarea unui proces de reciclare a materialelor plastice ecologic prin standardizarea acestuia. Accentul special al schemei este pe trasabilitatea materialelor plastice în lanțul de aprovizionare, pe tot parcursul procesului de reciclare și calitatea conținutului reciclat în produsul final. . ” (Sursa: https://www.eucertplast.eu/)

Utilizarea materialului reciclat este indicată de o mică gofrare în partea din spate a stiloului. În plus, pixul cu patru culori este ușor de reumplut cu minele Take 4. Acest lucru reduce risipa și asigură o durată lungă de viață

Posted in NOUTATI and tagged .