Schneider a câștigat Premiul Promotional Gift 2021Schneider a câștigat Premiul Promotional Gift 202

Schneider ballpoint pen Reco won the Promotional Gift Award 2021.

Încă o dată a reușit! Pixul Schneider Reco este un interpret popular și a reușit din nou să convingă un juriu de meritele sale. De data aceasta a fost juriul Premiului cadou promoțional. Premiul Promotional Gift este unul dintre cele mai prestigioase premii europene pentru produsele promoționale. Printre 164 de produse trimise de 130 de companii, pixul Reco a obținut puncte prin designul său inovator, suprafața elegantă mată și strălucitoare și spectrul de culori divers. Un alt punct culminant: Reco este primul pix care a primit cea mai cunoscută etichetă de mediu din lume, „Blue Angel”.
Schneider este deosebit de mândru de acest lucru, deoarece reglementările Blue Angel reprezintă o provocare specială pentru pixuri. Pixul retractabil Reco este fabricat într-o manieră ecologică și prietenoasă cu resursele la șantierul de producție Schneider certificat EMAS din sudul Germaniei. Carcasa sa este fabricată din 92% material reciclat. Proporția materialului reciclat a fost confirmată de un institut de testare independent. Sursa materiilor prime și, astfel, utilizarea 100% a materialului reciclat post-consum a fost verificată și de compania europeană de certificare EuCertPlast.
Nu doar corpusul pixului este realizat din plastic reciclat, ci și reumplerea. Reumplerea de mare capacitate Eco 725 M înlocuibilă oferă o experiență de scriere plăcută, ușoară și plină, și lasă o impresie curată de scriere de mână. Vârful său din oțel inoxidabil rezistent la uzură asigură o durată lungă de viață. Cerneala este documentată conform ISO 12757-2 și este disponibilă în culorile de albastru și negru.

Funcția specială pentru agenții de publicitate: pentru un mesaj publicitar conștient de mediu, Schneider poate oferi acum finisaje compatibile cu Blue Angel folosind tampografia. În acest scop, stiloul cu bile oferă zone de imprimare generoase în șapte poziții diferite. Există, de asemenea, o gamă de două tipuri diferite de clipuri: un clip neted imprimabil și o variantă canelată.

Posted in NOUTATI.