Schneider este nominalizat pentru al doilea an consecutiv la Premiul German Sustainability Award

At Schneider, we are very proud that we have made it again and remain amongst the most sustainable companies of the country.La Schneider, suntem foarte mândri că am reușit să o facem din nou și să rămânem printre cele mai durabile companii din țară. În acest moment, și în acest moment dificil, primim cele mai frumoase știri pozitive din natura care se recuperează. Aceasta este o odă a durabilității și o oportunitate pentru corecții durabile.

Schneider a primit, de asemenea, știri foarte pozitive din domeniul sustenabilității, deoarece Schneider a fost nominalizat pentru Premiul German pentru Sustenabilitate pentru a doua oară și rămâne astfel printre cele mai durabile companii din Germania. Premiul german pentru durabilitate este cel mai important premiu în domeniul mediului și durabilității din Germania! Premiul onorează companiile care au un succes deosebit în întâmpinarea provocărilor ecologice și sociale ale timpului nostru. Din 2008, Premiul German pentru Sustenabilitate a fost acordat anual de către Fundația Națională Germană pentru Sustenabilitate, împreună cu Guvernul Federal, în diferite categorii care onorează companiile, orașele, designerii și întreprinderile nou-înființate care s-au angajat cu succes în afaceri durabile.

La Schneider, suntem foarte mândri că am ajuns din nou printre cei mai buni: „Suntem incredibil de entuziasmați de nominalizarea reînnoită și suntem foarte mândri că suntem recunoscuți ca o companie durabilă care procesează materiale plastice, metale și produse chimice – cu alte cuvinte, în industriile care se confruntă cu obstacole majore în ceea ce privește durabilitatea. Ne-am bucurat deja de nominalizarea de anul trecut. Pe atunci, nominalizarea se referea la managementul nostru general de sustenabilitate. Anul acesta, am aplicat pentru un „câmp de transformare” specific. Planificăm un proiect foarte special în zonele de transformare a „resurselor” și „societății”, unde credem că am găsit o soluție scalabilă care poate avea un efect mare asupra oamenilor și asupra mediului natural din comunitatea noastră. ”

Câștigătorii finali vor fi anunțați în decembrie 2020 la ceremonia de premiere de la Düsseldorf.

Posted in NOUTATI and tagged .