Stilou caligrafic Callissima permite scrierea de mână interesantă și frumoasă.

Calligraphy fountain pen Callissima enables exciting and beautiful handwriting.
Comunicarea de astăzi se caracterizează prin e-mailuri, mesaje WhatsApp și postări scurte. Între timp, mesajele scrise de mână au fost parțial uitate. Cu toate acestea, stilul personal de scriere a textelor și mesajelor scrise de mână exprimă personalitate și afecțiune și este asociat cu creativitatea și pasiunea. Lucruri care de multe ori sunt scurte în era digitală și care sunt dificil de exprimat – și asta în ciuda faptului că individualismul joacă, de asemenea, un rol important pe internet. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că, odată cu creșterea digitalizării, s-a dezvoltat o tendință alternativă în același timp. Această tendință este o mișcare în care arta scrisului recâștigă, de asemenea, mai multă atenție.

La urma urmei, este un fapt că oamenii care scriu de mână sunt mult mai conștienți atunci când pun gândurile pe hârtie și petrec mai mult timp: timp pentru persoana care va citi textul, timp pentru a găsi cuvintele potrivite și timp pentru a desena în mod conștient fiecare scrisoare.Calligraphy pen Callissima is ideal for each special season.
Pentru a satisface aceste nevoi, Schneider a dezvoltat stiloul caligrafic Callissima, care corespunde acestei mișcări minimaliste și conștiente în ceea ce privește designul. În același timp, stiloul de caligrafie Callissima permite scrierea de mână interesantă și frumoasă, care stimulează nu numai creierul și abilitățile motorii, ci și dezvoltarea ideilor și a creativității. Caligrafia din greacă se traduce ca arta scrisului frumos.
Callissima, stiloul stilat și drept, face ușor să scrieți frumos. Stiloul de caligrafie Callissima este rafinat cu o suprafață metalică moale și sclipitoare și este disponibil în două culori pastelate ale corpului (menta și cais). Clema metalică strălucitoare, de înaltă calitate și corpul subtire conferă stiloului un design deosebit de elegant. Este potrivit atât pentru dreapta, cât și pentru stângaci. Corpul subțire și mânerul ergonomic susțin scrierea precisă și fac stiloul caligrafic confortabil de ținut.
Sunt trei lățimi de linie diferite (1,1 mm, 1,5 mm, 1,8 mm), care pot fi schimbate după bunul plac în funcție de dispoziție și de nevoie. Pe lângă stiloul de caligrafie, Schneider a dezvoltat primele cerneluri pastelate pentru stilouri și role de cartuș. care poate fi schimbat după bunul plac în funcție de dispoziție și nevoie.
Pentru iubitorii metodei tradiționale de conversie, culorile pastelate sunt disponibile într-un flacon de sticlă destul de reînchis sau ca cartușe de cerneală. Selecția lățimilor și culorilor liniei oferă posibilitatea unei varietăți de modele și aplicații și invită utilizatorul să dea frâu liber creativității sale. Cu Callissima, textelor scrise de mână li se oferă o notă foarte individuală și toată lumea își poate evidenția stilul personal de scriere. Callissima este deosebit de potrivit pentru invitații și carduri pentru ocazii festive, precum și pentru intrări în jurnal sau scrieri de mână frumoase în caietul de exerciții de la școală. Chiar și atunci când scrie scrisori și felicitări, toată lumea își poate redescoperi și dezvolta stilul personal în lumea caligrafiei.Fountain pen Calissima is available as a single pen or in a high-quality set.

Posted in NOUTATI.